twitter
rss

Puteri choose to differs from others. Puteri tak breakfast kat hotel. Puteri & Sofea ikut atuk & Siti bersarapan di luar. Restoran ni angah yang recommend. Teletak betul-betul bertentangan dengan kubur. Roti canai sini memang sedap. Menu lain pun ada. Tapi Puteri rasa biasa aje.

Dah sarapan, Puteri ke hotel semula. Sebelum terjun dalam pool, Puteri pergi beach. Tengok alang / angah main bola tampar. Lepas tu DD bawak Puteri & Sofea kejar anak ketam. Oleh kerana air surut, kenalah ibu & DD dukung Puteri & Sofea.Puteri dapat tengok cara orang pasang jerat ketam. Dan ada yang sedang mencari umpan untuk di jual kepada kaki pancing.
Sempat jugak la Puteri & Sofea naik banana boat. Ishhh....mesti angah jeles tengok ni kan. Dah penat berjemur, Puteri ke acara kegemaran. Puteri swimming dulu.Lepas check-out, Puteri ikut Siti ke restoran kawan atuk. Khabarnya tuan punya restoran ni sangat terhutang budi pada atuk. Yelah, atuk sejak muda lagi suka tolong orang. Hasilnya, anak cucu pun dapat rasa tempiasnya. Penuh le meja dengan hidangan yang di sediakan. Alhamdulillah, semua ikut haluan masing-masing selepas bergambar kenangan di hadapan restoran.

0 comments: